Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Λογισμικό για το δικηγορικό γραφείο σας

Μέχρι ώρας κυκλοφορούν στην αγορά τα εξής προγράμματα οργάνωσης δικηγορικών γραφείων :
Πανδέκτης από την Β-Logica
ALMA από την Νομική Βιβλιοθήκη

Καμία από τις δυο εταιρίες δεν παρέχει δοκιμαστική έκδοση ( demo ) του λογισμικού της, έτσι δεν έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποιο από αυτά ώστε να προβούμε σε σωστή σύγκριση τους.
Οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να αρκεστούν σε παρουσιάσεις των προγραμμάτων που λαμβάνουν χώρα είτε στα γραφεία τους, κατόπιν συνεννοήσεως, είτε στο χώρο της κάθε εταιρίας.

UPDATE: Η εταιρεία B-LOGICA διαθέτει demo του προγράμματος "ΠΑΝΔΕΚΤΗΣ", το οποίο αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία τηλεφωνικά ή μέσα από την ιστοσελίδα της.

8 σχόλια:

  1. Η B-logica παρέχει δοκιμαστική έκδοση του δικηγορικού προγράμματος Πανδέκτη από τον Σεπτέμβριο του 2009. Μπορείτε να τη ζητήσετε είτε μέσω του site της (www.blogica.gr), συμπληρώνοντας μιά απλή φόρμα, είτε τηλεφωνικά (210-3422290).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης καλή περίπτωση ακούγεται και η λύση της Orbit, Law Plus (www.orbit.gr/law.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από τα προαναφερθέντα προγράμματα, υπάρχει και το EasyLaw, μια πολλή καλή επιλογή και καλές τιμές. Διαθέτει επίσης και πρόγραμμα έκδοσης αποδείξεων, (www.easylaw.gr).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης μία εξίσου καλή και οικονομική λύση αποτελεί και η νέα εφαρμογή ORAD (Organizing-Office Advisor) - http://www.orad.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομιζ οτι υπάρχει το προγραμμα της finestre c&A "Δικηγορικό" που δινει demo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα ακόμα πρόγραμμα για δικηγόρους που φαίνεται αρκετά αξιόπιστο και με αρκετές δυνατότητες είναι ο Τιπούκειτος ( www.tipoukeitos.gr )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας
    Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο widget (iframe) που να μπορει να το κατεβασει καποιος και να το προσθεσει στο site ωστε να εμφανιζει Νομικα Νεα -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή